Oferta educațională 2022 – 2023

Clasa a V-a – intensiv limba engleză

Număr de locuri – 26

Înscrierea candidaților și depunerea documentelor pentru echivalarea rezultatelor obținute la examene cu recunoaștere internațională se face la secretariatul liceului, după următorul program: 2 iunie – orele 8-17; 3, 6 și 7 iunie, între orele 8-15. La înscriere, unitățile de învățământ distribuie coduri în baza cărora se vor afișa anonimizat rezultatele.

Recunoașterea și echivalarea rezultatelor obținute la examenele cu recunoaștere internațională se face în perioada 8-9 iunie 2022.

Transmiterea de către unitățile de învățământ către comisia județeană la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara a situațiilor privind înscrierea candidaților și susținerea testului se face în data de 9 iunie.

Desfășurarea testului de competență lingvistică are loc în 15 iunie, ora 10.

Afișarea rezultatelor inițiale la proba scrisă, în forma anonimizată, se face în 16 iunie 2022. Depunerea eventualelor contestații la proba scrisă se poate face în data de 16 iunie 2022.

Afișarea rezultatelor la proba scrisă, în formă anonimizată se face în data de 20 iunie 2022.

Toate detaliile legate de procedura de admitere în clasa a V-a intensiv, le puteți găsi aici.

Actele necesare înscrierii:

Cerere de înscriere (se poate descărca de aici)

-Copie după cartea de identitate a ambilor părinți

-Copie după certificatul de naștere al elevului

-Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal (se poate descărca de aici)

Cererea de recunoaștere și echivalare o puteți descărca de aici.

Precizări importante cu privire la susținerea Testului de competenţe lingvistice pentru admiterea în clasa a V-a cu program intensiv de studiu al unei limbi moderne de circulaţie internaţională puteți afla de aici.